L'altre dia vaig fer de taxi, vaig haver de portar a la meva mare i a tres amigues a fer uns encàrrecs, ja de tornada, una d'elles va estar explicant que havien anat a buscar bolets (jo aquí vaig començar a salivar), que havien fet conserva, que si la feien així o aixas, i de cop va explicar que els petitons els feien així i jo que tenia col·locat el radar en posició, no m'hi vaig poder resistir. Ho tenia que provar, a demés, tenia l'excusa perfecte, aquest mes la recepta del 15 ens convida a cuinar amb bolets.
Us desitjo una bona temporada boletaire.
Ingredients:
Pa, jo vaig comprar 2 xapates catalanes, 300 gr. de rovellons, unes llesques de cansalada, all, julivert, sal, oli i tomàquets madurs.
Preparació:
Netejarem be els rovellons, si son molt grans els tallarem a trossos, els posarem a la paella amb un rajolí d'oli i sal, quan siguin mig fets afegirem l'all i el julivert ben petit. Reservarem. Fins aquí tots els que mengem rovellons els hem tastat més d'un cop.
A la mateixa paella farem la cansalada, aquí cadascun al seu gust, a mi m'agrada ben rossa. Fregarem el tomàquet madur al pa, posarem oli i sal, afegirem les llesques de cansalada, els rovellons i farem la foto ben depresa per poder menjar-lo abans que es refredi.