diumenge, 14 d’octubre del 2012

Bunyols dolços de carabassa.

Avui es diumenge, s'acaba el pont, no se a vosaltres, però a mi els diumenges no m'agraden gens (com a mínim fins fa poc), es un dia de preparar el dilluns, de plegar i planxar roba (a algú apart de mi se li acumula així la roba durant el cap de setmana...qualsevol diria que no faig res entre setmana.) i que jo no estic gaire inspirada, he decidit endolcir-me la tarda del diumenge.

Des de "Els fogons de Labordeta" i "Xocolata desfeta", com cada dia 15 ens conviden a un nou repte, aquest mes a la recepta del 15 toquen carabasses...




Ingredients:
300 gr. de polpa de carabassa rostida al forn, 400 gr. de farina, 4 ous, 160 gr. de sucre, 1 sobre de llevat químic, oli, sucre i canyella per arrebossar.

Preparació:
Rostirem la carabassa, la posarem a la safata del forn tallada a trossos grans uns 40 minuts a uns 200º, però ja sabem que cada forn es un mon. Deixarem refredar.

Pelarem i xafarem la carabassa amb una forquilla.

En un vol gran tamisarem la farina amb el llevat i afegirem el sucre i els ous, remenarem. Ara afegirem la carabassa i ho acabarem d'integrar tot. Ha de quedar una massa suau, l'hem de treballar amb dos culleres.

En una paella posarem l'oli i quan sigui ben calent anirem deixant caure petites porcions amb l'ajuda de dos culleres, deixarem que es daurin, els apartarem a una safata amb paper absorbent i de seguida els arrebosarem amb una barreja de sucre i canyella.

Deixarem refredar una mica, si podem.

Bon profit. 


5 comentaris:

  1. oh que bons, Eva! Ja l'esperava aquesta recepta, només n'he provat un cop, fets amb carbassa, i són uns bunyols que em van entusiasmar! Segur que a casa en vau gaudir al màxim. Petons

    ResponElimina
  2. Mira per on, que enguany igual canvio els panellets per aquests bunyols......
    Han de ser boníssims!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. Hola Eva,

    He vist que tens moltes receptes al teu bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, llançada recentment, on els usuaris poden buscar entre més de 18000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu bloc.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  4. Apa, que bons!!!, segur que els intento fer.

    Jordi

    ResponElimina
  5. Mira, has coincidit amb la recepta amb la meva mare, i com que els vaig provar puc assegurar que són una deliícia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina