diumenge, 29 de juliol del 2012

Gelatina de madedònia.

Definitivament, faig tard, ho sé, ho sento, però es que estic una mica liadilla.
Encara puc presentar això al memòries...



Ingredients:
Poma, pera, plàtan, maduixes, pinya, kiwi, suc de pinya,cireres, sucre morè i un sobre de gelatina neutra.

Preparació:
Tallarem la poma, la pera, el plàtan en rodanxes finetes, anirem col·locant al motllo fent capes de colors,  reservarem.
En un cassó posarem 1/4 de l. de suc de pinya, menys una mica en els que desfarem el sobre de gelatina en fred, quan el suc sigui calent afegirem el suc fred amb la gelatina, apartarem del foc, remenarem bé i reservarem fins que temperi.
Omplirem els motllos amb la gelatina tèbia, deixarem refredar a la nevera.

Al moment de servir, posarem el kiwi i la pinya al plat, desmotllarem la gelatina i decorarem amb mitja cirera i una mica de menta.

Bon profit.



4 comentaris:

  1. Que original! Queda una presentació favulosa! Petons

    ResponElimina
  2. no pateixis que no posem notes!! ,) més val tard que mai, no??? una aportació ben fresqueta Eva!!! gràcies per participar. petonets guapa i bones vacances

    ResponElimina
  3. Eva, una macedònia d'allò més. Vaig a estar pensant en fer-la de gelatina...
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  4. Doncs per estar liadilla has fet una presentació laboriosa, no?
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina