dilluns, 23 d’abril del 2012

Coca vegetal.

Sopar de Divendres, demanen pizza, de formatge? No, jo la prefereixo de verdures, els nens s'encaparren amb la de formatges, però al final si ens descuidem els grans no tastem la vegetal. 

Per fer la massa he recuperat la que faig a la coca de trampó, m'agrada més, es més pa i més cruixent.




Ingredients:
La massa igual que "aquesta", tomàquet madur, espàrrecs verds, carbassó, mozarella fresca, orenga i una mica de tomàquet natural ratllat.

Preparació:
Primer de tot netejarem els espàrrecs i els saltejarem una mica a una paella amb una gota d'oli. Reservarem.

Tallarem el carbassó i el tomàquet a rodanxes finetes, salarem i reservarem.

Farem la masa com s'indica a la recepta, quan la  tinguem estirada dins la safata del forn la pincellarem amb el tomàquet triturat.
Repartirem la verdura per sobre, espolvorejarem amb orenga i posarem la mozarella per sobre tallada a trossos.

Quan tinguem el forn calent la fornejarem a 200º fins que les verdures siguin daurades i la massa cuita.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. mmmm FA MOLT BONA PINTA! segur que estava deliciosa!

    ResponElimina
  2. Eva, les coques vegetals són una bona alternativa per a sopar. Aquesta té molt bona pinta. Desitjo que hagis tingut una bona Diada.
    Nani

    ResponElimina