Es diumenge, i sembla que menjar una amanida i una mica de carn a la planxa no fa... llavors no queda un altre remei que disfressar-ho una mica, es un plat senzill (no deixa se ser un papillot), ràpid (es diumenge i jo estic mooooolt mandrosa), i sa (amb un toc de mòdena). Que més podem demanar...
Ara bé nadal...
Ingredients:
4 pits de pollastre, 2 pomes golden, 2 cebes, unes prunes sense ós, 3 cullerades de sucre, 1 got de vinagre balsàmic de mòdena, pebre, oli d'oliva i sal.
4 pits de pollastre, 2 pomes golden, 2 cebes, unes prunes sense ós, 3 cullerades de sucre, 1 got de vinagre balsàmic de mòdena, pebre, oli d'oliva i sal.
Preparació:
Pelarem les cebes, les tallarem en juliana i les passarem per la paella amb una mica d'oli. Pelarem les pomes, les tallarem en làmines ben fines.
Pelarem les cebes, les tallarem en juliana i les passarem per la paella amb una mica d'oli. Pelarem les pomes, les tallarem en làmines ben fines.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada