divendres, 23 de desembre del 2011

Pollastre amb poma

Es diumenge, i sembla que menjar una amanida i una mica de carn a la planxa no fa... llavors no queda un altre remei que disfressar-ho una mica, es un plat senzill (no deixa se ser un papillot), ràpid (es diumenge i jo estic mooooolt mandrosa), i sa (amb un toc de mòdena). Que més podem demanar...

Ara bé nadal...


.


Ingredients:
4 pits de pollastre, 2 pomes golden, 2 cebes, unes prunes sense ós, 3 cullerades de sucre, 1 got de vinagre balsàmic de mòdena, pebre, oli d'oliva i sal.

Preparació:
Pelarem les cebes, les tallarem en juliana i les passarem per la paella amb una mica d'oli. Pelarem les pomes, les tallarem en làmines ben fines.


En una paella posarem el vinagre, afegirem el sucre i deixarem que redueixi fins que quedi un xarop espès.

Netejarem i filetejarem finament els pits de pollastre, els salpebrarem i les enrotllarem amb dues prunes passes desossades dins de cada filet.

Col·locarem sobre una placa de forn paper d'alumini i prepararem un llit de ceba amb les làmines de poma, damunt posarem els rotllets de pit de pollastre i els taparem amb paper d'alumini de nou, tancant bé les vores. Ho ficarem en el forn a 210º C. durant 15 minuts, fins que s'infli el paquet.

Servirem els rotllets acompanyats de la ceba i la poma i salsejarem amb el xarop.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada