dissabte, 7 de maig del 2011

Ous estrellats.

Res més fàcil que això, sens dubte, però tenen el seu encant.
Els vam veure fa dies per la tele i ja hi son a la nostra taula, ràpid eh?



 




Ingredients:
Patates, ous, oli, sal i pa per acompanyar.

Preparació:
Pelarem, tallarem i fregirem las patates, jo les deixo una mica a un plat amb paper de cuina per treure'ls l'oli. Les salarem. Fregirem els ous al mateix oli, en teoria, no els hauriem de fer massa per que el rovell de l'ou ha de estar poc fet, el que pasa, es que amí m'agraden una mica pasadets i si pot ser "con crestita".
Pasarem les patates a una safata, posarem els ous a sobre, els salarem i els trencarem a sobre de les patates. Prepareu el pa, que sucarem...

No deixan de ser uns ous amb patates, peró la presentació es una mica diferent.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada